Sponsors van Ascrum

Samen staan we sterk

Sponsors

Rugby is een sport die zich met name kenmerkt door een unieke mentaliteit waarin waarden als respect, samenspel en sportiviteit hoog in het vaandel staan. A.S.R.V. Ascrum biedt Amsterdamse studenten de mogelijkheid om hiermee in aanraking te komen. Velen zijn als een blok gevallen voor de cultuur die onlosmakelijk verbonden is met de sport.

Niet alleen voor studenten is Ascrum aantrekkelijk gebleken, maar ook sponsoren hebben hun naam verbonden aan onze vereniging. Mede dankzij hun hulp kunnen wij studentensport op het hoogste niveau blijven faciliteren en blijven wij studenten introduceren aan onze geliefde sport.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Een overzicht van de mogelijkheden tot sponsoring kunt u vinden in onze sponsorpropositie.

Graag bespreken wij deze mogelijkheden persoonlijk met u om tot een passende overeenkomst te kunnen komen. U kunt contact opnemen met de sponsor­commissie via ons contactformulier.

Het logo van O’neills sport

O’Neills Sportswear

O’Neills is de trotse merchandise en shirtsponsor van Ascrum. Heb jij de prachtige kit al gezien op onze Instagram pagina of gewoon op het veld?

Shop nu je eigen Ascrum merchandise in de webshop, zodat je goed voor de dag komt wanneer jij de volgende keer weer bij ons langs de lijnen staat!

Bekijk de website van deze sponsor ionicons-v5-a
Het logo van Studenten Sport Amsterdam

Studenten Sport Amsterdam

Als overkoepelende organisatie zorgt de SSA ervoor dat de belangen van de studentensport worden behartigd in Amsterdam.

Door het organiseren van bijeenkomsten blijft het uitwisselen van kennis en ervaringen eenvoudig. Naast het verbinden van de sportverenigingen, geeft SSA financiële ondersteuning waardoor studenten met plezier kunnen (blijven) sporten tijdens hun studententijd.

Bekijk de website van deze sponsor ionicons-v5-a
Het logo van het Universitair Sportcentrum

Universitair Sportcentrum

Het USC richt zich op het optimaliseren van het sportklimaat, de sportbeoefening en de sportfaciliteiten in het kader van het Hoger Onderwijs in Amsterdam.

Het USC voert deze missie zodanig uit dat sport bijdraagt aan, c.q. een toegevoegde waarde heeft voor, het primaire proces binnen de instellingen van Hoger Onderwijs in Amsterdam.

Bekijk de website van deze sponsor ionicons-v5-a
Het logo van Eyecons

Eyecons

Naast opnamen van wedstrijden van diverse sporten stelt Eyecons sportcontent en sport gerelateerde content beschikbaar. Het videoplatform is een online ecosysteem waar fan en club bij elkaar komen.

Bekijk het Eyecons kanaal van Ascrum via deze link.

Bekijk de website van deze sponsor ionicons-v5-a
Het logo van Braun Recruitment

Braun Recruitment

Dé externe vaste recruitment business partner met een langetermijnfocus.

Bekijk de website van deze sponsor ionicons-v5-a