Menu

Sponsors van Ascrum

Samen staan we sterk

Sponsors

Rugby is een sport die zich met name kenmerkt door een unieke mentaliteit waarin waarden als respect, samenspel en sportiviteit hoog in het vaandel staan. A.S.R.V. Ascrum biedt Amsterdamse studenten de mogelijkheid om hiermee in aanraking te komen. Velen zijn als een blok gevallen voor de cultuur die onlosmakelijk verbonden is met de sport.

Niet alleen voor studenten is Ascrum aantrekkelijk gebleken, maar ook sponsoren hebben hun naam verbonden aan onze vereniging. Mede dankzij hun hulp kunnen wij studentensport op het hoogste niveau blijven faciliteren en blijven wij studenten introduceren aan onze geliefde sport.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Een overzicht van de mogelijkheden tot sponsoring kunt u vinden in onze sponsorpropositie.

Graag bespreken wij deze mogelijkheden persoonlijk met u om tot een passende overeenkomst te kunnen komen. U kunt contact opnemen met de sponsor­commissie via relaties@ascrum.com.

Hans Brinker hostels

Hans Brinker

Het Hans Brinker Budget Hostel is “quite honestly not the best, but definitely the most memorable hostel in Amsterdam”. Hans Brinker is tevens trots Hoofdsponsor van Ascrum.

Weekendje Amsterdam, maar wel een budget? Verblijf bij Hans Brinker!

O'neills sport clothing

O’Neills Sportswear

O’Neills is de trotse merchandise en shirtsponsor van Ascrum. Heb jij de prachtige kit al gezien op onze Instagram pagina of gewoon op het veld?

Shop nu je eigen Ascrum merchandise in de webshop, zodat je goed voor de dag komt wanneer jij de volgende keer weer bij ons langs de lijnen staat!

YAAP sport- en prestatiepsychologen

YAAP

Presteer je goed, maar heb je het gevoel dat je nog niet het maximale eruit haalt? YAAP sport- en prestatiepsychologen laat de fysieke en mentale kant van het presteren samen komen door met jou de interactie aan te gaan.

Op deze manier werken we toe naar jouw optimale prestaties.

't Kollektief

’t Kollektief

Beveiliging breder dan je denkt.

Een allround beveiligingsbedrijf met een breed scala aan diensten en producten.

Solliciteren kan via de website.

Beurs van Berlage

Beurs van Berlage

Op zoek naar een bijbaan bij een van de tofste evenementen­locaties in Amsterdam?

Amsterdam Conference Center de Beurs Van Berlage is op zoek naar sfeermakers, leiders, teamspelers en doorzetters.

Bekijk de vacature op de website.

Vitamin Support

Vitamin Support

Voeding is belangrijk. Als rugbyer haal je alles uit het lichaam en dat vergt zo af en toe meer dan het standaard dieet.

Advies en ondersteuning voor het ontwikkelen van voedingssupplementen laten wij graag over aan Vitamin Support

Studenten Sport Amsterdam

Studenten Sport Amsterdam

Als overkoepelende organisatie zorgt de SSA ervoor dat de belangen van de studentensport worden behartigd in Amsterdam.

Door het organiseren van bijeenkomsten blijft het uitwisselen van kennis en ervaringen eenvoudig. Naast het verbinden van de sportverenigingen, geeft SSA financiële ondersteuning waardoor studenten met plezier kunnen (blijven) sporten tijdens hun studententijd.