Ascrum Academie

De Ascrum Academie

De A.S.R.V. heeft geen eigen jeugdopleiding, maar kent ieder jaar een flinke toestroom van nieuwe leden. Hier zit van alles tussen. Jongens van het NTC, gasten die heel hun leven hebben gekeeped of topatleten die de stap willen zetten naar een teamsport. Uit ervaring weten we dat juist het inzetten van die verschillende achtergronden enorm veel kan toevoegen aan het dynamische spel van Ascrum.

Om gepaste doorstroom van die aanwas te waarborgen hebben wij de Ascrum Academy opgezet. De Academy is een platform voor mannen die graag willen groeien op het gebied van rugby. Het is, naast de nodige uren op de grasmat, belangrijk om ook naast het veld na te denken over de stappen die je wilt en kunt zetten om jezelf te ontwikkelen. Vanuit de Academy wordt er samen met jou gekeken hoe de benodigde stappen kunnen worden gerealiseerd. Door wekelijks aanvullende sessies te organiseren zorgen we voor een daadkrachtig traject.

Omdat we weten dat het wegwijs worden binnen een vereniging als Ascrum niet voor iedereen altijd even makkelijk is, staat Sander van Hoek aan het roer van de Ascrum Academy. Door zijn ervaring met het spelletje en zijn passie voor personal development is deze rol op zijn lijf geschreven. Door een centraal aanspreekpunt wordt het zoeken van advies laagdrempelig ingericht en serieus opgepakt. Om het nog mooier te maken, zorgt de samenwerking met onze assistent trainer Pieter Schoonraadt voor skill sessies van ongekend niveau.

Neem vooral contact op als je interesse of vragen hebt met Sander via: sandervanhoek@gmail.com

Gebroeders Van Osch