Menu

Ascrum Academie

De Ascrum Academie

De ASRV heeft geen eigen jeugdopleiding, maar kent ieder jaar een flinke toestroom van nieuwe leden. Hier zit van alles tussen. Jongens van het NTC, gasten die heel hun leven hebben gekeept of topatleten die de stap willen zetten naar een teamsport. Uit ervaring weten we dat juist het inzetten van de verschillende achtergronden enorm veel kan toevoegen aan het dynamische spel van Ascrum.

Om gepaste doorstroom van die aanwas te waarborgen hebben wij de Ascrum Academie opgezet. De Ascrum Academie is een platform voor mannen die graag willen groeien op het gebied van rugby. Het is, naast de nodige uren op de grasmat, belangrijk om ook naast het veld na te denken over de stappen die je wilt en kunt zetten om jezelf te ontwikkelen. Vanuit de Ascrum Academie wordt er samen met jou gekeken hoe de benodigde stappen kunnen worden gerealiseerd.

Omdat we weten dat het wegwijs worden binnen een vereniging als Ascrum niet voor altijd even makkelijk is, is er een Head of the Ascrum Academie aangesteld. Door deze rol binnen Ascrum te realiseren wordt het opzoeken van advies laagdrempelig en toch serieus opgepakt.

Neem vooral contact op als je interesse of vragen hebt.

Gebroeders Van Osch