Menu

Wil je (beter) leren rugbyen?

Rugby clinic

Rugby is een echte studentensport. In Nederland is er een competitie voor eerstejaars studenten­rugbyers, de Jonghe Honden competitie.

De Jonghe Honden van verschillende studenten­rugby­verenigingen nemen het tegen elkaar op. Na de krachtmetingen op het veld wordt er in goed gezelschap en in Schotse kilt gekeken naar wie zijn mannetje staat in de derde helft.

Ieder jaar beginnen er zo'n 50 gasten aan de zesweekse rugbyclinic van Ascrum waarbij je de basisprincipes van het rugby aanleert. Een kleinere groep die dit overleeft, van ongeveer 30 man, begint aan hun Jonghe Honden jaar bij Ascrum.

De Jonghe Honden trainen iedere donderdag een jaar lang samen om met een hechte groep het spelletje beter onder de knie te krijgen. Gedurende het hele seizoen kun je meedoen aan Jonghe Honden wedstrijden en je kunt zelfs meespelen bij een van onze vijf andere teams!

Wil jij volgend jaar bij deze groep horen? Meld je dan nu aan, zodat we jou op de hoogte kunnen houden voor de clinic.

Voor de clinic vragen wij een vergoeding van €20. Hiervoor krijg je zes weken training van ervaren rugbyers, gevulde avond­programma‚Äôs en een afsluitende wedstrijd tegen een andere studenten­rugby­vereniging.

Inschrijfformulier

Velden met een asterisk zijn verplicht.

Heb je ervaring met rugby?
Wat is je geslacht?