Front Row Club

De Front Row Club

Zonder eerste rij, geen rugby. Om ervoor te zorgen dat we bij Ascrum altijd kunnen terugvallen op onze eerste rijers is de Front Row Club opgericht. Het doel is simpel: Make the Front Row Great Again. Iedereen die enigszins de afmetingen heeft van een eerste rijer (of dat beoogt), komt in aanmerking.

Door wekelijks gespecialiseerde (gast) trainingsmomenten te organiseren creëren we continuïteit op onze eerste rij. Positie specifieke kennis delen en ervaring uitwisselen creëert saamhorigheid binnen de eerste rij. De interactie die hieruit voortvloeit zorgt ervoor dat de bestaande garde én aanstormende talenten beter worden voorbereid op spelen op ereklasse niveau.

Bovendien is er een Frontrow manager aangesteld: Paul Braun. Met ervaring op iedere positie van de frontrow en zijn aanwezigheid bij de trainingen is er voor iedereen een centraal aanspreekpunt als het gaat over de ontwikkeling van de eerste rijers van Ascrum. Ook de Ascrum Academie en de Medische Commissie zijn van grote meerwaarde voor dit initiatief, door persoonlijke begeleiding en afgestemde front row gym programma’s aan te bieden.

Aansluiten of meer weten? Laat het Paul vooral weten: +31 6 42 24 70 59

Front row