Jonghe Honden

Zo zien Jonghe Honden eruit

Nadat je de zes weekse clinic succesvol bent doorgekomen zal je instromen in het Jonghe Honden team en de Jonghe Honden competitie. Hier zul je, samen met je mede-eerstejaars een jaar lang trainen en wedstrijden spelen om je verder te ontwikkelen als rugbyer en Ascrummer. Dit jaar is een fantastische gelegenheid om de andere Jonghe Honden te leren kennen en om vriendschappen te sluiten. Het is meer regel dan uitzondering dat de Jonghe Honden vrienden voor het leven worden.

Samen met je nieuw gevonden rugby maten zal je de strijd aangaan met de Jonghe Honden van andere studenten­rugby­verenigingen uit heel Nederland. Deze wedstrijden zijn de uitgelezen kans om te laten zien wat je waard bent, zowel in de 80 minuten op het veld als in de derde helft.

Jonghe Hond zijn betekent dat je zowel op het veld als daarnaast alles samen doet. De teamgedachte is ontzettend belangrijk in het rugby en er zal dus alle gelegenheid zijn om samen dingen te organiseren. Denk hierbij aan een feest geven, gewoon een avond met z’n allen de stad onveilig maken of een bierpong toernooi. Al dit moois zal vast en zeker tot leiden dat je een fantastische studententijd tegemoet gaat.